Activiteit: Jaarlijkse Ledenvergadering 2018

De tijd vliegt bij het Aviodrome

eDit jaar werd de algemene ledenvergadering gehouden in het Aviodrome. Luchtvaart-Themapark Aviodrome is het grootste Nederlandse museum voor lucht- en ruimtevaart en is sinds 2003 is gevestigd in Lelystad op de daar gelegen luchthaven.

Om 15:30 uur werden we in een heerlijk winters zonnetje ontvangen met koffie én appelgebak in het Grand Café. En met een fantastische opkomst van bijna 50 leden werden we van daaruit opgedeeld in twee groepen en kregen we elk een eigen gids die ons een rondleiding gaf door het museum. In een oppervlakte van 6000 m2 zijn we in chronologische volgorde de gehele fascinerende geschiedenis van de luchtvaart doorlopen. Zo begaf de mensheid zich voor het eerst tussen de wolken met een luchtballon. In het museum vlogen we door de gehele vlieghistorie heen, van luchtballon tot driedekker en van aluminium vliegtuig tot straaljager. Een prachtige ervaring.


Rond 17:15 uur verzamelden we ons in de Briefingroom voor de algemene ledenvergadering.
We werden welkom geheten door de voorzitter die het afgelopen jaar (2017) nog even met ons doornam. Vervolgens presenteerde de penningmeester de financiele cijfers. Dit was, volgens de kascommissie, weer dik in orde.

 

Toen kregen twee nieuwe leden, Structal uit Franeker en Stratt+ Industrial Management uit Emmen, ruimte om zich te presenteren. Een mooie manier om elkaar beter te leren kennen.

 

De vergadering werd afgesloten met het presenteren van het nieuwe jaarprogramma van 2018, waaronder eventuele deelname aan de TIV in september 2018. 

En na de rondvraag was het tijd voor de inwendige mens en stond in het Grand Café een heerlijk buffet voor ons klaar.

Al met al een interessant en gezellige bijeenkomst!