Activiteit: Bedrijfsbezoek De Jager RVS te Dokkum

Gastvrij ontvangen bij De Jager RVS

Deze keer werden wij zeer gastvrij ontvangen door de heren De Jager van De Jager RVS in Dokkum.

Vanaf 16:30 uur werden we verwelkomd met een kopje koffie en een heerlijk stukje oranjekoek. De heer de Jager hield een presentatie over De Jager RVS. Al bijna 55 jaar zijn zij fabrikant van roestvaststaal maatwerk, machines en apparaten voor de gehele voedingsindustrie en heeft als vier kernactiviteiten maatwerk oplossingen  voor processing, transporting, cleaning en handling. De Jager RVS adviseert, engineert en fabriceert, 'alles in eigen beheer' en levert turn-key af. Hij illustreerde dit met verschillende voorbeelden. Het thema van de avond was de gewijzigde norm NEN-EN 1090 en er dus ook verwezen naar alle hygiëne- en veiligheidseisen die De Jager RVS hanteert.

Aansluitend kregen we een rondleiding door het bedrijf waar verscheidene onderdelen of projecten te zien waren.

Daarna was het tijd voor een heerlijk buffet van JanCooks4You in de fabriekshal. Onder het genot van een varieteit aan gerechten was er weer gelegenheid voor het sociale netwerken.

Daarna was de heer Van de Veen (Element) uitgenodigd om het een en ander te vertellen over de recente wijzigingen in de regelgeving omtrent staalcontructies.

 

http://www.jagerrvs.nl/nieuws-de-jager-rvs/algemeen/nen-en-1090