Activiteit: Algemene Ledenvergadering 2017

Jaarlijkse Ledenvergadering op de BCDN

Dinsdag 10 maart jl. organiseerden we onze jaarlijkse ledenvergadering, deze keer in het WTC Expo in Leeuwarden tijdens de Business Contact Dagen Noord.

Het ontvangst was op het RVS Metaalplein met een drankje. Op het plein staan maar liefst 16 (!) leden om hun bedrijf en producten te presenteren wat een mooie gelegenheid is om een praatje met elkaar te maken.

Daarna werd de vergadering geleid door bestuurslid Harry Timersma. Onze voorzitter, Jan-Willem Beijnes, is tijdelijk uit de running in verband met een val.

Aan de hand van een presentatie wordt uitgelegd waar onze vereniging voor staat en welke activiteiten er zijn geweest in 2016. Daarna worden de jaarcijfers getoond met enige uitleg van onze penningmeester Sander Zwart. Aansluitend wordt het jaarprogramma voor 2017 gepresenteerd, helaas is nog niet alles ingevuld maar het bestuur staat open voor suggesties.

Dan is er ruimte voor een introductie van één van onze nieuwe leden Eric Moelard, die door middel van een mooie presentatie laat zien welk bedrijf Bouman Machinefabriek is. 

Als tweede nieuwe lid vertelt Wieger Miedema van Chessa Metaalbewerking iets meer over zijn bedrijf.

Tijdens de rondvraag wordt nog even gepraat over het gebruik van onze website en komen er wat nieuwe suggesties naar voren. 


Dan is het tijd om lekker te eten en gaan we naar de ruimte om te genieten van een buffet. 

Rond 19:30 uur wordt de avond afgesloten en is er nog genoeg tijd om even de beursvloer op te gaan.