Engineering Materials 6 - 8 december 2016 Gorinchem

17 november 2016

Het is bijna zover!

Op 6-7-8 december vindt Engineering Materials weer plaats in Evenementenhal Gorinchem. Dé beurs op het gebied van Smart Industry: ‘how to create a smart product’.

Kom deze drie dagen in contact met uw branche! Uw (potentiële) klanten van nu en in de toekomst. Die kans laat u toch niet schieten!?

 

Gelijktijdig op dezelfde beursvloer vindt NEW Industries plaats, gericht op ‘Smart Business’, ‘Smart Productie’ en ‘Smart Processen’. Hier staan aanbieders van technologieën voor de maakindustrie.

 

Bij elkaar een totaalaanbod van ‘Smart Industry’, met lezingen van onder andere Berenschot, ABB Benelux, Philips Innovation Labs, Centric en Fokker Aerostructures, een seminarprogramma in de NEW Engineering Experience én een tentoonstelling van 60 innovatieve materialen door Materia.

De bezoekers (en exposanten) hebben toegang tot beide beurzen:

 

Engineering Materials draait om het onderwerp Smart Product. Biedt u producten/diensten aan die van belang zijn voor een fantastisch technisch eindproduct? Dan is Engineering Materials de vakbeurs voor u!

Smart Product: materialen/materiaalkeuze, engineering, oppervlaktebehandeling, materiaalbewerking en productietechnieken.

 

NEW Industries legt de focus op het optimaliseren en flexibel inrichten van de productieomgeving en organisatie. Het doel hiervan is om het perfecte maatwerk te kunnen leveren aan de klant. Is uw organisatie hier volop mee bezig of heeft u een innovatie, technologie of ontwikkeling die aansluit bij onderstaande onderwerpen? Dan mag u niet ontbreken als exposant op NEW Industries!

 

Smart Business: business- en verdienmodellen, Big Data, data-analyse
Smart Productie: industriële automatisering, 3D-technologie, robotica, communicatiestandaarden, productieoptimalisatie en slimme communicatie (Internet of Things en ICT)

Smart Processen: keten, logistiek intern/extern, scholing/onderwijs en personeel

 

Past deze beurs nog in uw agenda? 

 

Wilt u als exposant meedoen? Neem dan contact op met Gertjan Lammers – 0523-289857 / gertjanlammers@evenementenhal.nl
Wilt u de beurs gratis bezoeken? Registreer u dan hier 

 

 /site/images/upload/KennisprogrammaEngineeringMaterials2016.pdf