Nieuwe beurstitel: Engineering Materials in Gorinchem

8 oktober 2015
RoestVastStaaldagen in Gorinchem heeft plaatsgemaakt voor een gloednieuwe beurstitel: Engineering Materials, welke plaatsvindt op 8, 9 en 10 december 2015 bij Evenementenhal Gorinchem.
Verandering, verfrissing en vernieuwing: de technische beursagenda 2015

Evenementenhal blijft voortdurend in ontwikkeling. We onderzoeken de trends en ontwikkelingen in de industrie om te voldoen aan de vraag vanuit de markt. Een trend die wij zien in de technische branche, is het ontstaan van nichemarkten. Bedrijven focussen zich steeds meer op één specialisme om daarin uit te blinken. Daarom een nieuwe vakbeurs waar kennisdeling een belangrijke focus krijgt!

 

Wanneer: 8, 9 en 10 december 2015 |

Waar: Evenementenhal Gorinchem |

Openingstijden: 10.00 tot 18.00 uur |

Noteer in uw agenda!

 

Taking your technology to the next step

Engineering Materials is hét platform waar engineers en materiaalleveranciers elkaar vinden en product-, project- en eventuele toepassingsinformatie met elkaar uitwisselen. Materiaalleveranciers hebben een brede kennis van hun eigen producten, en engineers zijn nieuwsgierig naar wat die producten kunnen betekenen voor hun ‘uitdagingen’. Uitdagingen die vragen om innovatieve, creatieve en specialistische oplossingen. Op Engineering Materials komen vele matches tot stand. Samenwerkingen die zorgen voor vooruitgang.

>> bekijk hier het infomagazine.

 

Composites Square

Als leverancier van vezelversterkte kunststoffen, ofwel composieten,dan hoort u thuis op Composites Square, een belangrijk onderdeel van Engineering Materials. Dit netwerkplein staat geheel in het teken van vezelversterkte kunststoffen en hun gunstige eigenschappen. Als grondstoffenleveranciers, producent of verwerker van composieten maakt u tijdens drie beursdagen de verbinding met uw (potentiële) relaties.

 

50 jaar composiet innovaties in Nederland
Brisk Events organiseert woensdag 9 december een speciale feestavond na afloop van de vakbeurs. We vieren hiermee 50 jaar Composiet innovaties in Nederland. De avond zit vol lekker eten, goede muziek en een verloting met leuke prijzen. Neem als exposant een sponsorpakket af en ontvang een eigen dinertafel. Maak van uw klant een speciale gast!

Bekijk hier het voorlopige programma van de feestavond.

 

Kennistheater
Onze partner 2Blonds organiseert voor de derde keer het congresprogramma (voorheen RoestVastStaaldagen) voor Engineering Materials. Naast de expositie worden ook diverse lezingen gegeven, welke gratis toegankelijk zijn voor zowel exposanten als bezoekers. Hierin behandelen vooraanstaande sprekers uit de technische industriële branche actuele thema’s. Het belooft weer een interessant en bovenal inspirerend congres te worden!
Het voorlopige kennisprogramma is als volgt:
Spreker: Ko Buijs – betreffende 3D printen en de huidige ontwikkelingen hiervan
Spreker: Jan Heselmans  -  betreffende kathodische bescherming/ RVS in chloride milieus.

Twee klinkende namen uit de branche!      

 

Zoals u van Evenementenhal gewend bent, hanteren wij bij deelname aan één van onze beurzen de Full Service Formule, wat inhoudt;
Full Service Formule
Evenementenhal staat bekend om haar full service formule. Deze zit bij onze prijs inbegrepen. Voor één bedrag ontvangt u:
  • Complete zwarte standunit, inclusief verlichting, vloerbedekking en frieslijst
  • Vrij gebruik van catering op de beursvloer
  • 2 standhoudersbadges voor toegang tot de beursvloer en het standhoudersrestaurant
  • Vrij parkeren
  • Mogelijkheid om zelf digitaal relaties uit te nodigen
Focus op bezoekerskwaliteit
De uitnodigingsservice binnen Evenementenhal is vernieuwd: in plaats van een entreebewijs ontvangen alle bezoekers een registratiekaart. Zij worden erop geattendeerd zich als bezoeker voor te registreren (met KvK-nummer) via onze website. Na registratie ontvangen zij een e-ticket voor deze vakbeurs. Door middel van deze aanpak verhogen wij de kwaliteit van de bezoekers.
Bent u (ook) nieuwsgierig geworden?
Kortom, is er interesse of zijn er vragen over de beurs, de indeling van de beursvloer, of wilt u eenstand boeken? Laat het me weten.
Geeft u de voorkeur aan een persoonlijk gesprek, dan plannen we een afspraak en kom ik graag bij u langs!
Met vriendelijke groet,
Christine Mazeland
Accountmanager | Engineering Materials
T:   +31 (0) 523 - 28 98 38

www.evenementenhal.nl | christinemazeland@evenementenhal.nl