Technisch beurzenduo in Venray op 18, 19 en 20 november 2014

11 november 2014
Op 18, 19 en 20 november aanstaande opent Evenementenhal Venray haar deuren voor de 4e editie van Technische Industriële Vakbeurs (TIV).
Greep uit presentatie van technisch exposantenveld
Drie dagen lang staat de locatie in het teken van de technische industrie en krijgt u de kans in contact te komen met bedrijven werkzaam in de metaalbewerking en -verwerking, kunststof- en rubberverwerking, gereedschappen, industriële automatisering, aandrijftechniek, oppervlaktebehandeling en engineering. Onder de 100 exposanten zal Biesheuvel Techniek dit jaar groots uitpakken met een splinternieuwe stand waar zij ons MRO assortiment als onze advies- en servicefuncties van de gespecialiseerde Service Centers hebben, voorziet Configure Me u graag van adviezen op het gebied van Modular Design en Configure to Order en denkt Volleberg graag met u mee in al uw vraagstukken betreffende hijsen en heffen.
Combinatie met VILO
Gelijktijdig met TIV vindt ook VILO plaats. VILO biedt een platform voor de verpakkingsindustrie, intern transport, logistiek en opslag. Tijdens VILO zal Jungheinrich bijvoorbeeld hun Profishop promoten en kunt u hun nieuwste model palletwagen bezichtigen. Ook heeft Creative Packages zich dit jaar aangesloten bij dit regionale platform voor Zuidoost Nederland. Verder zullen bedrijven als Cordstrap, van Riel Forklifts & R&W Batterijen u graag op de beursvloer ontmoeten.
Activiteiten
Een van de speerpunten ‘Engineering’ krijgt gedurende TIV Venray extra aandacht in de vorm van TIV Engineering Experience. Middels hands-on workshops kunnen engineers de nieuwste software op het gebied van 3D tekenen ervaren. Hiervoor dient men zich aan te melden via de link onderaan dit bericht.
Ook nieuw dit jaar is de Innovation Wall. Hier presenteren verscheidene exposanten hun innovaties. Bent u ook nieuwsgierig geworden wat u hier kunt verwachten? Meld u dan nu aan voor een bezoek aan TIV & VILO Venray middels onderstaande registratielink.
Op donderdag 20 november verzorgt de Koninklijke Metaalunie weer hun jaarlijkse lunchbijeenkomst, dit keer met het thema 'Nieuwe technieken, New Business; Wat doen we er mee?' waarbij ze u bijpraten over de kansen die Smart Industry u biedt.
Uw bezoek is meer dan waardevol
Kortom een bezoek aan TIV & VILO Venray mag absoluut niet ontbreken in uw agenda.
Vol handige tips, frisse ideeën en nieuwe inspiratie bent u weer volledig op de hoogte voor komend jaar. Graag tot ziens in Venray!
www.evenementenhal.nl/tivvilo-ve
Actiecode: 8140171121