Visie

Samen sterk  

 

De RVS Vereniging Noord-Nederland is een vereniging die de belangen van de aangesloten bedrijven (leden) behartigt. Belangen die bestaan uit het bij elkaar brengen van de kennis, de ervaringen en de capaciteiten van de leden en het vergroten van de kennis van de leden.

Om lid te kunnen worden moet het bedrijf gevestigd zijn in het Noorden van het land en het bedrijf moet te maken hebben met roestvaststaal in de ruimste zin van het woord.

Een groot aantal van de RVS verwerkende bedrijven in het Noorden zijn reeds lid van de Vereniging.
 

De Vereniging heeft als doel het bevorderen van kennis en het bij elkaar brengen van kennissen en organiseert daartoe meerdere keren per jaar informatieve bijeenkomsten, bij onder meer de deelnemende bedrijven die zich presenteren en de mogelijkheid hebben om meer over hun bedrijf te vertellen. De bijeenkomsten worden veelal in een ongedwongen sfeer afgesloten met een hapje en een drankje.

 

Zo wordt kennis gebracht en wordt gelegenheid geboden voor het aanhalen en versterken van de onderlinge contacten, met als doel: samen sterk. Regelmatig zijn er bijeenkomsten waarbij een lezing wordt gehouden over uiteenlopende onderwerpen die allen min of meer in de belangstelling staan van de leden. Ook organiseert de vereniging elk jaar een aantal interessante bedrijfsbezoeken.

 

Suggesties zijn altijd welkom!